…Tarinan siitä kun Nick Victorzon seitaniimme ihastui.

Michelinkokit eivät suinkaan aina kavahda kasviproteiinia, eivätkä edes seitania, varsinkaan kun se on rakkaudella kokattu ja maultaan herkullista.

Tammisaaren suosituin ja puhutuin ravintola juuri nyt on maailman huippukeittiöiden kautta kotiinsa palanneen Nick Victorzonin pizzeria YLP! (Your Local Pizza). Lähituottajien sesonkiantimista reseptinsä ammentava Nick yhdistelee puu-uunissa paistamissaan pizzoissaan kovin yllättäviä makumaailmoja, joiden ainut yhdistävä tekijä on herkullinen maku. Nickin pizzapohjaan emme paneudu tässä syvällisemmin sillä siinä liikutaan jo salatieteiden rajamailla. Se on maistettava itse.

YLP!:n listalta löytyy kahdeksan erilaista pizzaa joista seitankokki tohtii suositella seuraavaa: Santun Seitan, tomaatti, omena ja fermentoitu sipuli. Tutustukaa ja ihastukaa! Ja lukekaa YLE:n viihdyttävä juttu YLP!:stä.

Yrittäjyyden parasta antia ovat tutustuminen inspiroiviin ihmisiin sekä kiinnostavien yhteistyökuvioiden syntyminen. Paikallisuus ja paikallinen yhteistyö ovat erityisen lähellä seitankokin sydäntä, sillä ne ovat vahvassa osassa jo yrityksen syntytarinaakin. Yhdistäkäämme voimamme, sillä 1 + 1 on vähintään 3.

Keväisin terveisin, Santtu

Tammisaari