Vegekebab2023-01-19T11:09:29+02:00
Santun Seitan - Vegekebab

Vegekebab

Santun Seitan Vegekebab on vegaaninen ja kotimainen seitankebab. Tuote on kypsä, valmiiksi maustettu ja siivutettu, joten se on hyvin helppokäyttöinen ja soveltuu proteiinin lähteeksi kaikkeen ruoanlaittoon. Vegekebabin pääraaka-aine on korkealaatuinen vehnäproteiini.

Vegekebabin herkullinen maku, lihaisa rakenne ja poikkeuksellisen korkea proteiinipitoisuus ovat tehneet siitä suositun niin kasvissyöjien kuin sekasyöjienkin ruokapöydissä. 

Santun Vegekebab on tiettävästi Suomen ensimmäinen kasviskebab. Se on syntynyt kotikeittiössä, tarpeesta luoda ennennäkemättömän maukas lihankorvike.

vehnäproteiini, vesi, kikhernejauho, rapsiöljy, sipuli, merisuola, sokeri, mausteet, soijakastike – vesi, soijapapu, suola, happamuudensäätöaineet E262, E326

veteprotein, vatten, kikärtmjöl, rapsolja, lök, havssalt, socker, kryddor, sojasås (vatten, sojaböna, salt), surhetsreglerande medel E262, E326

wheat protein, water, chickpea flour, rapeseed oil, onion, sea salt, sugar, flavours, soy sauce (water, soybeans, salt), acidity regulators E262, E326

RAVINTOSISÄLTÖ / NÄRINGSVÄRDE / NUTRITION INFO 100g
Energiaa / Energi / Energy 1071 kJ / 257 kcal
Rasvaa / Fett / Fat 11,1
josta tyydyttyneitä / varav mättat fet / saturated fat.  1,0
Hiilihydraatteja / Kolhydrater / Carbohydrate 7,3
josta sokereita / varav sockerarter / sugars 1,6
Proteiinia / Protein / Protein 31,3
Suola / Salt / Salt 2,1

voimakassuolainen / kraftigt saltat 

Miksi Santun Vegekebab?

Lempiruokiasi Vegekebabista

Vegekebabin täyteläisen neutraali maku ja helppokäyttöisyys tekevät siitä ensiluokkaisen lihan korvaajan kaikkeen ruoanlaittoon. Voit käyttää sitä osana kiusauksia, keittoja, patoja ja kastikkeita, korvaten lihan perinteisissä resepteissäsi. 

Arkiruoan lisäksi voit loihtia Vegekebabista myös viikonlopun ja erityisten hetkien himotuimmat herkut. Öljyssä paistetut seitansiivut kruunaavat vastuulliseksi ja terveellisemmäksi päivitetyt pikaruoka-annoksesi täytetyistä pitaleivistä tuhteihin hamppari- ja kebabannoksiin.

Kotikeittiöstä kaupan hyllyyn

Vegekebab syntyi Santun kotikeittiössä, entisen lihan rakastajan intohimosta kehittää aidosti maukkaita kasviperäisiä vaihtoehtoja lihatuotteille. Kebabhullun kansan uusi sukupolvi ihastui innovaatioon ja kotimyynnin suuri suosio siivitti tuotteen nopeasti kauppojen hyllyihin. 

Sittemmin Santun Seitanin tuotteet ovat voittaneet useita kasviproteiinien makutestejä.

Vegekebab sopii kaikille

sekasyöjille, lihan vähentäjille, laktovegetaristeille, vegaaneille, maidottomaan ruokavalioon, kiireiseen arkeen, perheellisille, aktiiviliikkujille, urheilijoille, karppaajille

Vegekebabista saa helppoa arkiruokaa

Monipuolisten reseptien avulla pystyt lisäämään Santun Seitanin vegaanisia lihan korvikkeita lempiruokiisi. Santun vegekebab onkin vakiinnuttanut asemansa monien suomalaisten ruokapöydissä herkullisuutensa ja vaivattomuutensa ansiosta.

Vegekebab reseptit

Santun Seitan kokemuksia

Ei voi muuta kuin suositella Santun vegekebabia sen helppokäyttöisyyden suhteen. Ei muuta kuin paketti auki, salaatit mukaan ja syömään.

Vegekebab sopii moneen, Your Content Goes Here

Näin hyödynnät kasviproteiineja ruokavaliossasi

Vastuullinen ruoka ja ruuantuotanto

Vastuullisuus on arvo, jonka ohjaamina ihmisten, yhteisöjen ja yritysten on toivottavaa toimia yhteiskunnassamme. Vaikuttavin vastuullisuus ilmenee konkreettisina tekoina, jotka muuttavat elämäämme, elinympäristöämme ja sitä kautta hiljalleen koko maailmaa.

Usein kysyttyä

Kuinka paljon seitan sisältää proteiinia?2022-12-19T13:40:54+02:00

Seitan sisältää keskimäärin jopa enemmän proteiinia kuin liha. Seitanissa on yleensä 20g – 30g proteiinia sataa grammaa kohden. Proteiinipitoisuuden lisäksi seitan on lähtökohtaisesti lähes rasvatonta. Seitan valmistetaan taikinasta, jonka pääraaka-aineet ovat vehnän proteiini ja vesi.

Onko seitan gluteeniton?2022-12-19T13:44:18+02:00

Seitan on lihaa muistuttava, vegaaninen elintarvike. Sitä käytetään ruoissa usein lihan tapaan. Seitanin pääraaka-aine on vehnän proteiini, gluteeni. Tämän vuoksi seitan ei sovi keliaakikoille ja muille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Mitä on Seitan?2022-12-19T19:28:58+02:00

Seitan on vehnän proteiinista eli vehnägluteenista valmistettu lihaa muistuttava elintarvike, jota etenkin kasvissyöjät ja vegaanit käyttävät usein lihan tapaan ruoassa. Seitanilla on lihan kaltainen sitkeä ja kiinteä rakenne, korkea proteiinipitoisuus ja se on käsittelemättömänä lähes rasvatonta. Buddhalaiset munkit aloittivat seitanin valmistuksen 1000-luvulla Kiinassa. Sitä käytetään paljon myös muualla Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Ruoan toi länteen japanilainen George Ohsawa, joka myös keksi nimen ”seitan” 1960-luvulla

Go to Top